SÅ HÄR GÖR DU
1. Ta en titt på våra erbjudanden.
2. Boka en dag för inlämning av din frukt genom att använda vårt bokningssystem eller kontakta oss.
3. Plocka och packa din frukt. Se till att frukten är ren och hantera den varsamt. Undvik onödiga stötskador som snabbare gör frukten dålig. Plocka inga äpplen i djurhagar och undvik rutten frukt.
4. Lämna in din frukt på Tegnérgatan 16A i Huskvarna under våra inlämningstider den dag som du har bokat. Fyll i en blankett som finns på plats och fäst den på din frukt.
5. Du får ett sms när det är klart och information om när du kan komma och hämta din must. Du betalar i samband med att du hämtar musten. Betala gärna med Swish, men vanligt bankkort går naturligtvis också bra. Vi tar dock inte emot kontanter.
6. Njut av din egen must. Eftersom den är pastöriserad så kan du göra det i upp till cirka ett år.

1. Vi tvättar din frukt. I samband med det går vi också igenom översiktligt och tar bort eventuell dålig frukt som råkat slinka med.
2. Frukten krossas med hjälp av vår fruktkross som maler ner frukten i små ”flisor”.
3. Den krossade frukten pressas till must i en vattendriven press. Vattnet kommer inte i kontakt med musten. Drycken består till 100 % av pressad frukt, inga tillsatser.
4. Vi pastöriserar musten genom att hetta upp den till ungefär 80 grader i cirka en kvart.
5. Den nypastöriserade musten varmtappas på förpackning.
6. Vi kontaktar dig och meddelar när det är dags att komma och hämta din färdiga must.




