Produkter & Priser

SV_apple_logo_liten

EGEN FRUKT
Mustning av egen frukt: 90 kr per 3 l-förpackning eller 40 kr per 50 cl-flaska.

Observera att du måste lämna in minst 50 kilo äpplen/päron för att få must enbart på din egen frukt. Lämnar du in 10-50 kilo får du möjlighet att köpa motsvarande mängd must för 90 kr per förpackning. Som exempel ger 10 kilo frukt ca 5 liter must. Om du därefter vill ha mer must betalar du 125 kr per förpackning.


Skänka äpplen:
Delar du vår vision om att ta tillvara på frukten? Genom att lämna frukt till oss som du inte använder själv så skapar du nytta av något som annars skulle gå till spillo. Du får då en 3-liters-förpackning med must per 50 kilo äpplen som tack!

Transport: Vi hämtar plockade och paketerade äpplen hemma hos dig och leverera den färdiga musten till din dörr för 449 kr. Vill du bara ha hjälp med upphämtning av äpplen eller avlämning av must blir kostnaden istället 249 kr. Du beställer tjänsten i samband med att du bokar mustning via vår bokningssida.


SORTBESTÄMNING
Tack vare samarbete med en pomolog stationerad i Jönköping så kan vi nu erbjuda sortbestämning för er som lämnar in äpplen till oss. Samla 5-6 typiska äpplen av varje sort som du vill sortbestämma i varsin liten påse tillsammans med resten av dina äpplen. Pris 100 kr per sort.


presentkort på mustningPRESENTKORT
Vi säljer även presentkort på mustning. En perfekt present till någon du tycker om som har egen frukt i sin trädgård. Presentkortet är giltigt under vår ordinarie säsong. Är du osäker på hur mycket äpplen det kommer att bli? Lugn, presentkortet kan även lösas in mot färdig äppelmust tillverkad av oss! Du väljer själv belopp på presentkortet.


KÖPA MUST OCH GLÖGG
Vi säljer framförallt vår must och andra drycker på rekoringar, oftast på Reko Jönköping-Huskvarna på M2 Center. Det går också bra att ta en kontakt så löser vi det på något sätt. Priserna nedan gäller vid köp direkt från oss.
3 liter äppelmust: 130 kr/st eller 5 st för 595 kr.
3 liter äpple/päronmust: 140 kr/st eller 5 st för 645 kr.
35 cl must på flaska: 29 kr (25 kr/st vid köp av fler än fyra).
35 cl rabarbernektar: 35 kr
25 cl ingefärashot: 45 kr
25 cl morot med inslag av äpple: 29 kr
50 cl flädersaft: 45 kr.
35 cl 100 % Lingon: 55 kr
35 cl lingondricka: 35 kr
50 cl glögg på flaska: 70 kr

Är du återförsäljare? Kontakta oss för mer information och priser.


VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE
ICA Nära Gripenberg
Ravelsmarks gårdsbutik, Gränna
Bikupan, Tändsticksområdet Jönköping
Centralbageriet, Huskvarna
Gustafs konditori, Huskvarna
Kanaljen Café och butik, Mariannelund
Jönköpings Odlingar, Kålgården Jönköping
Vesterbrunn Brasserie & Bar, Jönköping
Gamlarps gård, Nässjö
Floroteket, Hullaryd

Våra mustförpackningar