Om oss

Vi som driver Must taste – Äppelmusteriet i Huskvarna är Rasmus Linderfalk och Adam Johansson. Till vardags är vi kollegor som var och en för sig fick idén att starta ett musteri. Därför slog vi oss samman och under hösten och vintern 2018/2019 utvecklade vi idén om ett lokalt stadsnära musteri i Jönköpingsområdet. Efter mycket planerande så startade vi sedan hösten 2019 i Huskvarna!

2020 fick vi så vår första säsong med riktigt mycket frukt. Då fick vi verkligen kämpa på för att hinna med allt och var till och med tvungna att stänga bokningen för inlämning emellanåt. 2021 och 2022 har vi fortsatt att jobba vidare och investera i verksamheten – det finns alltid något att utveckla!

Trädgårdarna runt omkring oss i Jönköping och Huskvarna är fyllda med med fin frukt och bär, otroligt egentligen vilka mängder det finns överallt! Det är en råvara som förtjänar ett bättre öde att ruttna på marken eller fastna i robotgräsklipparen.

Det är det som vi tycker är så kul med att driva den här verksamheten. Det rent praktiska arbetet och att uppleva våra kunder bli nöjda med resultatet. Men också allt arbete runt omkring med produktutveckling, effektivisering, försäljning och marknadsföring.

Vårt ledord är enkelhet – vi vill att det ska vara superlätt för dig att göra must av dina äpplen! Därför försöker vi att ha generösa öppettider, enkel bokning och bra service. Vi ser fram emot de månader varje höst då vi får göra must på din frukt!